Hungarian
English
Kategóriák

Vásárolj készletről másnapi kiszállítással.

Napszemüveget rendelhetsz akár másnapi kiszállítással is.

Ehhez nem kell mást tenned ,csak a "készleten másnapi kiszállítással" kategóriában szétnézni,és kiválasztani kedvenc napszemüvegedet.

Mi másnapi kiszállítással eljuttatjuk hozzád.

Szállítási költség nincs.

.

Egyszerre biztonságos és elegáns viselet a napszemüveg

2021. 09. 27. 14:54:58

Azt szokták mondani, hogy a szemüveg, ha jól választjuk ki, akár öltöztethet is, nos, a napszemüvegre ez egész biztosan igaz. Hasznos kiegészítő ez a nyári napok során, hiszen egyrészt elegáns, másrészt védi a szemeink egészségét is. A káros UV sugaraktól, és az egyéb zavaró fényektől, villogástól is biztonságban lesznek szemeink, ha a megfelelő napszemüveget hordjuk. De melyik a megfelelő?

Napszemüveg – a stílusos kiegészítő, ami védi az egészségünket

2021. 09. 16. 10:13:30
Amennyiben igaz a mondás, hogy a szemüveg öltöztet, a napszemüveg esetében ez még inkább igaz. A szó legnemesebb értelmében funkcionális öltözékről van szó: miközben a szemünk UV-fénytől való védelmét biztosítja, kiszűri az egyéb zavaró fényeket és élesíti a részleteket, vagyis jobb látást biztosít kedvezőtlen fényviszonyok között is – ám mindezek mellett a stílusos megjelenés szinte kötelező darabja.

Carrera – a versenyen túl

2021. 08. 02. 09:18:30
Carrera: spanyol eredetű szó. A legtöbb embernek a karrier szó ugrik be a hangzásról, és azok az emberek jól is tippeltek, ugyanis pontosan ezt jelenti. Sőt, ettől jóval többet. A Carrera a világ leghosszabb és legveszélyesebb autóversenye névadója is, ez a két jelentés pedig egyszer csak összeért, mert a világ törtető és feltörekvő cégeinek egyaránt fontos a karrier, a versengés, nem volt ez másképp a Carrera napszemüveggyártó vállalatnál sem, így lecsaptak a sokatmondó névre. 

Ismerjük meg a sztárok stylistját: Jimmy Choo

2021. 08. 02. 09:14:05
A világon szinte mindenhol ismerik a Jimmy Choo luxusmárkát, ami már az 1990-es években is létezett. Londonban, az East Enden munkálkodott Jimmy Choo cipész, aki olyan hírességeknek készített lábbeliket, mint Diana hercegnő.

Blog

2019. 11. 20. 14:01:48
Készletről másnapi kiszállítással.